Hürriyet Magazin

17 Kasım 2015 Salı

STYLE ZOOM // HAVALI SONBAHAR

Sonbahar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlamışken, sezon trendleriyle stilinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İhtiyacınız olan sonbaharın yıldız parçalarını gardırobunuza adapte etmek. Cesur olan; stil farkıyla bir adım öne çıksın ya da sonsuza dek sussun... 



SOĞUK ETKİ



Stil Mottosu: "Soğuk havaları sadece siyahla geçirmek çok sıkıcı olmaz mıydı?" 

Neden Bu Kombin? Sade kesimli bluzlar, yazdan sonbahara geçerken gardırobunuzun olmazsa olmazlarından. Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan deri ceketlerse sezonda gözü feminenliğe dikiyor. Siyahı dengelemek için kombininizde gri pastel tonlarına yer açın. Eteğinizle tamamlayacağınız dize kadar uzanan süet çizmelerinizle ise çekici görünmenin tam zamanı!    


ASİL BORDO



Stil Mottosu: "Ne kırmızı kadar ateşli ne de kahverengi kadar sıradan…"  

Neden Bu Kombin? Konu bordo ve kadife olunca, birliktelikleri için söylenecek tek bir söz var: "Her zaman asil". Kadife pantolonunuzun asaletiyle, ipek gömleğinizin gizemli ve lüks havasını beraber taşımanın keyfini çıkartın. Püsküllü kolyeler bu sezon da bizimle, tercihinizi siyah inciden yana kullanarak sofistike bir görünüme kavuşabilirsiniz. 


YENİ FEMİNEN



Stil Mottosu: "Bir kadının kıyafetini tavrı tamamlar."

Neden Bu Kombin? Cazibe merkezi olmak için illa kısacık bir etek ya da yüksek ökçelere ihtiyacınız yok. 20'li yılların özgüvenli kadınlarının giydiği dökümlü pantolonlar yeniden raflarda; ister boğazlı süveter, ister uzun kollu crop üstlerle kombinleyebilirsiniz.  Rengi, formu ve dokusuyla dikkat çeken loafer ayakkabılarınız ve gösterişli sırt çantanızla ise feminenliğe yeni bir soluk getirmeye hazır olun.   


1 yorum:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...