Hürriyet Magazin

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Style Zoom: Tatil Şıklığı


Sonunda yazın tam ortasındayız ve biliyorum; hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz: Tatil! Romantik sahiller, eğlenceli festivaller, çılgın yaz partileri... Tatil anlayışınız hangisi olursa olsun, bulunduğunuz ortamda göz alıcı gözükmenin sırları Style Zoom'da! 


Havuz Partisi



Stil Mottosu: "Havuz, müzik, güneş... Yazın tadını çıkarmak için daha eğlenceli bir parti düşünemiyorum."

Neden Bu Kombin? Yazın vazgeçilmez parçası şortları, havuz partisi gibi hareketli ve eğlenceli davetlerde tişört yerine şık bir bluzla kombinleyerek fark yaratabilirsiniz. Siyah - beyaz ikilisi her ortama uyum sağlarken, çarpıcı gözükmek için tamamlayıcı aksesuarlarınızı iddialı parçalardan yana kullanmanızda yarar var. Stilin hit parçası: çivi detaylı sandaletler.


Romantik Sahiller



Stil Mottosu: "Sanırım tatilin en çok bu kısmını seviyorum; mum ışığında yemek, arka fonda dalga sesleri, sadece sen ve ben..."   

Neden Bu Kombin? Tatil için romantik sahilleri tercih ettiyseniz, stilinizle de bu romantizme ortak olun. Sezona damgasını vuran baştan aşağı tek renk giyinme trendi bu yaz da hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Eteği dizaltında biten pilili elbisenizi, inci detaylı aksesuarlarla tamamlayarak sofistike bir görünüme sahip olabilirsiniz. 


Yaz Festivali



Stil Mottosu: "Rahat, canlı, eğlenceli... Arkadaşlarınla birlikte geçirdiğin yaz festivalinden daha keyifli bir tatil olabilir mi?"    

Neden Bu Kombin? Yaz tatiliniz için kolayca sosyalleşebileceğiniz bir festival ortamını seçtiyseniz, içinizdeki dinamik ruhu stilinizle ortaya koymanın tam zamanı. Doğal tonlardaki dizüstü şortunuzu keten, spor gömleklerle birlikte kullanarak rahat ve şık olmanın keyfini çıkarın. Festivallerin ayrılmaz ikilisi abaka şapka ve eğlenceli espadrillerse, stilinize cool bir dokunuş katmak için sizleri bekliyor.


Hafta Sonu



Stil Mottosu: "İznin bitti diye hafta sonu tatillerini unutma, eğlence daha yeni başlıyor."

Neden Bu Kombin? Tatilinizi ne zaman yaparsanız yapın, yazın en renkli günleri yine  çoğunluğun çalışmadığı hafta sonlarına denk gelir. Bu iki günlük tatilde, formal iş giysilerinden kurtulup yaz stiline bürünmek isteyenler; göz önünde olmayı seviyor ve giysilerinizde iddialı parçalar kullanmayı tercih ediyorsanız, özellikle akşam davetlerinde yazın hit rengi maviyle takımınızda ton sür ton ahengini yakalamayı deneyin. Unutmayın; centilmen bir erkeğin vazgeçilmezi poşet mendil ve şıklığınızın tamamlayıcısı gold çerçeveli güneş gözlükleri gücünüze güç katacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...